Tandläkare i Täby C

Varmt välkommen till Täby centrums äldsta tandläkarmottagning med gångavstånd till pendeltåg, bussterminal och tillgång till fri parkering.

Vi är en privat klinik som erbjuder dig och din familj ett personligt och komplett utbud av tandvård - även dig som har råkat ut för komplicerade tandolycksfall, har fysisk eller psykisk funktionsnedsättning, eller allmän medicinsk sjukdom. Vi värderar det personliga omhändertagandet högt och all behandling planeras i samråd med dig. 

Rabatterbjudande

500:- rabatt till nya patienter vid första besöket!
Välkommen till oss

Tandvårdsrädd

Har du varit rädd att besöka tandläkare? Berätta för oss om din tandvårdsrädsla, för du är inte ensam. Cirka hälften av Sveriges befolkning lider av tandvårdsrädsla. Din rädsla kan hindra vård av dina tänder. Vi har lång erfarenhet med extrem tandvårdsrädsla och har hög kompetens för att ta hand om dig. 

Barntandvård

Hela familjen är välkommen till oss. Vi välkomnar barn och ungdomar (0-23 år) till kostnadsfri tandvård.  Barnets första besök ska ske vid ca tre års ålder. Vi ser till att ditt barn känner sig hemma och får en positiv upplevelse av sitt besök. 

Nu är det dags att lista din 3-åring! Kom in så berättar vi mer!

Våra tandläkare och tandhygienister

Team Nazafarin

Team Shahram

Team Ding

Tandläkare Täby - Tandvård Täby - Tandhygienist Täby